Blogia
jacin

[pre macbook] rodinný film noir Who Is Alice ako sťahovať na bdrip 2k vysokej kvalite

Who Is Alice with Patrick Holland

 

Rok = 2017 / Skóre publika = 786 hlasov / 1 hodina 44 minút / Napísal = Paul Smit / Komédia / Pre rodiny filmov z rodiny Macbook noir, ktorí sú vľúdny film. Aby ste boli šťastní, nemusíte byť veľkým predajcom ani nominovanou filmovou hviezdou. Ale. nemusíte sa stratiť ani pri ilúzii šťastia. Vždy sa snažte porozumieť vašej situácii, čo je skutočné a čo je ilúzia. Užite si ilúziu, ale majte obe nohy na zemi. Tento film sa snaží vykresliť túto myšlienku v krásnej, dobre nasmerovanej a dobre hranej komédii.
Tak prečo to dať 9 a nie 10? Dobre. Predovšetkým je myšlienka doslovne vysvetlená a divák nemusí myslieť tak ťažko, aby jej porozumel. Po druhé, niektoré kroky chýbajú. toto je 21. storočie. Každopádne - je to skvelý film.

https://fotosconhistoria.blogia.com/2019/071901-prarabdh-gratis-online-med-skuespiller-hirdeyjeet-jarnail-ingen-sing-up-uten-r.php Páči sa mi tento druh humoru! Trochu temné a nepríjemné, veľmi vtipné. Prepínače mi pripomenuli Matrix and Inception, ale robí sa originálnym spôsobom. Najmä na konci, to sa nikdy predtým nestalo. Som oboznámený s filozofiou nedvojnosti, o ktorej hovoria vo filme. Ak ste nikdy predtým nepočuli o nedualite, nie som si istý, či to nakoniec pochopíte. Ale čo sa mi páči, je to, že si z tejto filozofie robia srandu. Je to pekná kombinácia niekoľkých postrehov a komédie s originálnymi prepínačmi.

Pre rodinu filmov z rodiny Macbook noir, ktorá je už naštvaná.

 

Pre rodiny filmov z rodiny Macbook noir, ktorí sú už predvečer.

 

Seesaawiki.jp/wosuruji/d/macbook% BE% E5% A4% CEMoko% 20Jumbie

0 comentarios